26-05-07

Paolo Maldini en Ukkel Callevoet

Zondagavond 20 mei

 

Gala van de Profvoetballer van het jaar in het casino van Spa. Ietwat vergane glorie maar mooi. Leuke afsluiter van de competitie met iets te weinig profvoetballers ter plaatse. Goede (tweetalige) show want uitsluitend over voetbal. De deugdelijkheid van het noorden tegenover de latijnse improvisatie. Belgisch surrealisme rules! Fijne avond gehad met de collega's van Studio 1; Vele oude bekenden gesproken. Iets te lang overigens.

 

Maandag 21 mei

 

Vader is jarig. Kater en vermoeid. Voor de eerste maal in jaren krachten opgedaan in fastfood keten. Ik voel ik me fysiek niet optimaal. Fijn e-mail verkeer met Bart B. (come sempre) en Chelsea boys in U.K., cheers. Veel humor “he shoots, he scores, he eats your labradors, Ji Sung Park, Ji Sung Park”.

Gelukkig met Stefan’s “temps suspendu” van zaterdag. CHELSEA!

Dag goed doorpsarteld.

 

Dinsdag 22 mei

 

Champions League finale moeten afzeggen wegens belangrijk contract voor Alfacam. Jammer maar het loonde de moeite. ’s Avonds gaan lopen met de Keppie. Detox.

 

Woensdag 23 mei

 

39 redenen om gelukkig te zijn. I saw some scousers crying and I enjoyed it. Ik kan het - 29 mei 1985 - hen nog steeds niet vergeven. Weer niets voor “hen”. Goed.

De schande van Istanbul uitgewist. Il bel Paolo era magistrale, un rè.

Winnen is weer Italiaans. Niemand die zo goed in de weg kan lopen als Pippo, de man waarvan we nooit zullen weten of hij eigenlijk kan voetballen. De grinta van Gattuso, Kaka beslist de wedstrijd...En zeggen dat ik voor Internazionale ben.

 

Donderdag 24 mei

 

Hard gewerkt. Chris van RSCA op bezoek. Fijne vergadering en veel plezier gehad. Erkenning en wederzijds respect. Bart started a company. Top. Dieumerci Mbokani naar Standard. Djudejudedju.

 

Vrijdag 25 mei

 

“He won it five times, he won it fives times, Paolo Maldini won it five times”. Ik geniet van de mooie blog van mijn goede vriend Dirk D. (zie links). Doe zo verder. En anglais en plus! 

Michel L.: merci, tu es un homme juste et honnête. L’omerta sévit à partir d’aujourd’hui. Respect.

Avond: topfeest in Ukkel/Calevoet van Frank en Els met Hans en Natasha en Tom en Anja en Jacquot en Inge en Tamara en Jacques en vele anderen...Al het negatieve een nacht lang verdrongen. Fijn om goede vrienden te hebben. Laat de midlife nu maar beginnen, dat we er avanf zijn. We zijn – bijna - allemaal 40. 

Het was een feest waar de DJ een balans kan lezen en het personeel Brussels kan spreken.

 

Zaterdag 26 mei

 

Nog geen midlife in zicht. 

Moet veteranen toernooi aan mij voorbij laten gaan: overslapen en ziek (bloeddruk schommelingen). Dan toch begin midlife? De makkers zullen lastig zijn. Goede vriend ontmoet Alain D., ex profvoetballer en nu spelersmakelaar. Hij bevestigt: Izzet Akgül gaat van Charleroi naar SV Roeselare. Een Scoop op mijn blog J

Zou het dan toch waar zijn? Dat sommige mannen om de drie seconden aan voetbal denken ...Straks bekerfinale in een VOL stadion. Even 29/5/85 vergeten. Weer drie seconden voorbij. Heb Michel P., Pierre F. van Standard, Luc D; en Filips D. Van Club Brugge succes gewenst. Dat van drie seconden klopt niet, het is om de twee seconden.    

 

19:41 Gepost door David Steegen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: paolo maldini |  Facebook |

Commentaren

Ik kan niet happy zijn met een Milan dat naast de beker ook Berlusconi ronddraagt... zonde.
Pippo kannie shotte, maar hij mag wat mij betreft geruild worden met Bosko :o)
Hoogmoed & val waren dit jaar ons deel, maar gisteren toch nog een zeldzaam hoogtepunt en heel even "Brussel is van ons olé olé".
Allen voor Michel P vond ik het jammer
En nu tijd voor de grote kuis!

Gepost door: Peter V | 27-05-07

De commentaren zijn gesloten.